Workshops

Als vroedvrouw zet ik me volledig in om jullie te ondersteunen op de reis naar het ouderschap. De informatiesessies, die standaard worden aangeboden wanneer jullie tijdens de zwangerschap bij ons worden opgevolgd, zijn ontworpen om antwoorden te bieden op jullie vragen en richten zich op essentiële aspecten van borstvoeding, flesvoeding, arbeid en bevalling.

 

Ik combineer mijn kennis en ervaring met een persoonlijke benadering, waardoor deze sessies niet alleen essentiële informatie bieden maar ook een ondersteunende omgeving creëren waarin jullie vrij zijn om vragen te stellen en zorgen te delen.

 

Als moslima integreer ik de islamitische visie in de informatie die ik geef. Wil je graag meer weten? Wil je goed voorbereid een gezonde start voor jou en je baby? Neem gerust contact op.

 

Wie kan deelnemen?

 

Mijn informatiesessies zijn toegankelijk voor iedereen die prenatale opvolging ontvangt, ongeacht of je voor het eerst ouder wordt of al ervaring hebt. Ze zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw individuele behoeften en vragen.

Borstvoeding of flesvoeding

Borstvoeding of flesvoeding

Hoe leg ik mijn baby correct aan? Hoe vaak moet een baby drinken? Hoe weet ik dat mijn baby voldoende heeft gedronken? Moet een baby 's nachts ook drinken? Wanneer mag mijn baby een fopspeen gebruiken? Vanaf wanneer geef ik een flesje afgekolfde moedermelk? Afhankelijk van je keuze voor borst- of flesvoeding, ontvang je uitgebreide informatie en advies. Ongeacht je keuze, streven we ernaar praktische tips te bieden, zodat je met vertrouwen je eigen pad kunt volgen.
Klik Hier

Arbeid en bevalling

Arbeid en bevalling

Hoe kan ik me optimaal voorbereiden op de bevalling? Wanneer is het juiste moment om naar het ziekenhuis te gaan? Welke houdingen zijn effectief om weeën op te vangen tijdens de arbeid? Zijn er mogelijkheden voor pijnverlichting? Wat gebeurt er precies na de geboorte? Je krijgt niet alleen informatie over het proces van arbeid en bevalling, maar ook uitleg over de normale werking van het proces en hoe hormonen hierbij een rol spelen. Dit zijn vragen die we samen verkennen.
Klik Hier