3N9A4634

Na de bevalling

Bij UMUMAH begrijpen we dat de periode na de bevalling een bijzondere en soms uitdagende tijd kan zijn voor nieuwe ouders. Het is een periode van verandering en aanpassing, en onze missie is om jullie te begeleiden en ondersteunen op deze reis naar het ouderschap.

 

We geloven in de kracht van vroedvrouwenzorg om een positieve en gezonde start te bieden. Daarom staan we klaar met deskundige zorg, afgestemd op de behoeften van jullie en jullie baby, met als doel deze overgang zo soepel mogelijk te maken.

 

Onze rol gaat verder dan alleen medische begeleiding, we zijn beschikbaar om al jullie vragen te beantwoorden en onzekerheden weg te nemen. We zorgen ervoor dat zowel jij als je baby goed herstellen en bieden praktische ondersteuning bij borst- of flesvoeding.

Bovendien delen we handige tips voor de verzorging, ontwikkeling en opvoeding van jullie kindje.

 

Binnen 24 uur na ontslag uit het ziekenhuis staan we paraat. Samen bespreken we hoeveel opvolging jullie gezin nodig heeft, zodat we de zorg op maat kunnen aanbieden.

 

Vroedvrouwpraktijk UMUMAH  staat klaar om jullie te ondersteunen en begeleiden tijdens deze belangrijke periode. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.